Etusivu > hulluus, hyysäys, mokutus, nörttitouhua > Windows Movie Maker, Media Player 11, SP3 ja Google Picasa 3

Windows Movie Maker, Media Player 11, SP3 ja Google Picasa 3

Movie Makerin yht’äkkiseen toimimattomuuteen kypsyneenä ja ohjeita sen korjaamiseen löytämättömänä kyllästyin kyseiseen pulmaan ja päätin ratkaista sen ihan itse.

Ongelman ratkaisu oli sinänsä yksinkertainen, verrattavissa siihen kuinka Suomen Hallituskin voisi ratkaista ongelmia tuottavan sosialismiturmin jota myös huutavan työvoimapulan poistamiseksi ja kulttuurin sekä geeniemme  rikastuttamiseksi kutsutaan (jotkut puhuvat myös verhoillusti rodunjalostuksesta, mutta siitähän ei ole kyse, eihän?)

Älä lisää ongelmia, vaan poista tai korjaa entiset.

Sen sijaan, että olisin alkanut lisäämään koneeseeni codeceja tms sälää poistin kaikki moiset ja laitoin vain yhden joka hoitaa kaikki asiat. Sen voit ladat esim  tästä.

Sitten menet sovellusten poistoon (käynnistä-ohjauspaneeli-lisää/poista sovelluksia) ja poistat koneeltasi Media Player 11 merkkisen mediatoistimen, jonka jälkeen sammutat ja käynnistät koneen uudelleen ja putsaat rekisterin esim tällä.

Jos et osaa käyttää kyseistä ohjelmaa tai olet epävarma, niin googleen hakusanaksi ccleaner ohje, niin homma helpottuu heti.

Kun olet tehnyt tuon, niin menet taas sovellusten poistoon ja poistat kummajaisen nimeltä  Windows Media Encoder 11, jonka jäälkeen taas sammutat ja käynnistät koneen uudelleen ja putsaat rekisterin kuten aikaisemminkin.

Ja katso, ongelmasi on poistunut – samalla alkaa myös toimimaan Google Picasan Movie Maker joka ei toimi, kun nuo kummajaiset ovat koneellasi.

Jaa niin, muista versioista en tiedä, tämä ohje koskee vain Win XP:tä jossa asennettuna SP3  (Windows XP Service Pack 3)

Edit: Tuo kyseinen yhdistelmä voi myös lopettaa polttavan cd- ja/tai dvd-asemasi toiminnan polton osilta.

  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: