Etusivu > demla, hallitus, helsingin sanomat, hulluus, ilmastomuutos, media, rkp, sananvapaus, sensuuri > Entä jos Helsingin Sanomat valehtelee?

Entä jos Helsingin Sanomat valehtelee?

Taas mainiosta Mediaseurannasta poimittu uutinen; Esa Mäkinen: Entä jos Supo valehtelee?

Tuo uutinen on julkaistu Suomen Totuus – tuossa laadukkaassa julkaisussa joka puhuu aina totta, ei edes vääristele asioita mitenkään edistääkseen omaa maailmankuvaansa.

Mäkinen  leikkii ajatusleikillä, että Suojelupoliisi päättää ryhtyä valehtelemaan ja ajamaan omaa maailmankuvaansa. Mielenkiintoinen leikki sinänsä, mutta sitä voi leikkiä myös toisin päin.

Helsingin Sanomat julkaisee kirjoituksen toimittajansa suulla, esimerkiksi poliitikosta joka edustaa sitoutumattomana Persuja Helsingin kaupunginvaltuustossa. H-S toimittajan suulla voi vedota mihin lystää tai kieltäytyä kommentoimasta yksittäistapausta – mitään perusteluja ei tarvita. Toimittaja voi keksiä tarinaansa aivan mitä haluaa, siteeksi totuuteen riittää että edustajan nimi ja puolue on kirjoitettu oikein.

Kyseinen edustaja on pulassa. Hän ei pääse edustamaan puoluettaan mihinkään tärkeään elimeen jne, eikä hän voi edes puolustaa itseään, koska toimittajaa ei kiinnosta totuus.

Kaukaa haettua? Ehkä, ehkä ei.

Toinen esimerkki. Samaisen lehden toimittaja vaahtoaa kuinka ilmasto lämpiää ja sanojensa tueksi laittaa tutkimustietoa. Kyseenalaistamatta tai tarkistamatta asioita mitenkään tai mistään.

Valehteliko toimittaja? Ehkä, ehkä ei.

Ei hän ainakaan kertonut totuutta joka tuli julkisuuteen melko pian edellisen uutisen jälkeen. Miksikö? No, ei häntä kiinnosta totuus vaan se, että ihmiset uskovat hänen maailmankuvaansa.

Korhola – Suunnitelma B

Korhola – Ihmettelyä

Ja entäpä nämä riemastuttavat uutiset jotka saavat ilmastouskovilta vielä paskat housuun ja jokusen ison viskaalin pallit tutisemaan.

Paljastunut ilmastohuijaus

Tämä ei ole savuava ase vaan sienipilvi

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: