Thors – oletko ulkoavaruudesta?

Taas Mediaseurannasta napattu uutinen, Thors: Vanhanen pelkää turhaan pakolaistulvaa. Ja kerrankin, siis oikeasti kerrankin Vanhasen suusta on tullut jotain järjelliseen ajatuskulkuun viittaavaa asiaa. Ainiin, Pesä-Masa onkin todistettavasti Valkoinen Heteromies, ei ihme Astrid-tädin lausunto siihen nähden.

Ministeri Thors on sitä mieltä, että luvallisesti Suomessa oleva ulkomaalainen saa vapaasti asettua asumaan minne hän haluaa. Ministeritason kommarifemakko on tuossa aivan oikeassa – niin heillä onkin. Ja pitääkin olla, se kuuluu käsittääkseni vapaan ihmisen perusihmisoikeuksiin.

Mutta mitä haluaa Ministeri Thors – kaikista ismisoikeuksista piittaamatta hän haluaa rajoittaa vapaiden ihmisten asumisoikeutta siellä missä he kokisivat viihtyvänsä. Omiensa joukossa.

Aivan mahdollinen rakas lukijani, käsitit oikein ministeri Thorsin aivottomuuden, fasistisuuden ja vallanhimon hallita vapaita ihmisiä. Ikäiseni ihmiset muistaa hyvin entisen itänaapurimme ja siellä olleen järjestelmän, mikä sivumennen sanoen ei eronnut lainkaan natsisaksan vastaavasta.

No, ministeri Thors haluaa Suomeen saman järjestelmän jossa valtio päättää missä ihminen saa asua.

Ministeri Thors sanoo:

Henkilöillä, joilla on laillinen asumisoikeus Suomessa, on oikeus asettua jonnekin.

Ja samaan hengenvetoon ministeri Thors jatkaa:

Pakolaisten vapaa oikeus asettua valitsemaansa paikkaan johtaa Thorsin mukaan gettoutumiseen, muun Euroopan esimerkin mukaan. Tarvitaan valtion suojelusta.

Valtion suojelua? Vaiko valtion hallintaa ihmisiä kohtaan joita valtio (ministeri Thors etunenässä) pitää kykenemättöminä itselliseen ajatteluun ja itsestään huolehtimiseen. Minusta moiset lausunnot alkaa olemaan melkoisia viittauksia oman rodun paremmuuteen muihin verraten.

Kuten jo taisin aikaisemmin ilmaista – natsi on natsi, on se puettu RKP:N tai Hitlerin kaapuun.

Edit:

P.S. Hiukan harmittaa ettei  tämä ennustukseni toteutunut aivan kirjaimellisesti. Pekkarisen sijasta avautumaan alkoikin Pesä-Masa.

  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: