Valkoisten pako Helsingin kouluista

Päivän Hyysäri  kertoo, että valkoisten pako on uhka Helsingin kouluille. Herää vain kysymys, että mimmoinen uhka se loppupelissä sitten on?

Onko uhkana se, että kantaväestön aivopesu, siihen suunnatut miljoona eurot, palstamillimetrit ja lukemattomien tuntien mokutus-kokoukset eivät tuotakaan tulosta?

Se ei ainakaan oletuksena voi olla uhka, että lapset loppuisivat kyseisistä kouluista. Päinvastoin, lienee varmaa, että kyseisissä kouluissa tulee olemaan runsauden pulaa oppilaista. Oppilaiden etnisyys sen sijaan saattaa kyllä olla tulevaisuudessa – ja onkin – lähinnä tummapigmenttistä laatua.

En itse asu Helsingissä, mutta on aivan varmaa, että jos asuisin, lapseni kävisivät koulua jossa vallitsee opiskelurauha. Niin, Jarnilalle tiedoksi – opiskelurauha on tila joka saadaan auktoriteetilla, säännöillä joita joutuvat noudattamaan k a i k k i, ei ainoastaan kantaväestöön kuuluvat oppilaat.

Kyseistä tilaa ei saada aikaiseksi niillä estorahoilla joita Helsinki on kymmenen vuoden aikana asiaan syytänyt. Eikä sitä saada aikaan myöskään sillä, että luokalla on eri etnisyyksiä joita opetetaan eri kielillä. Ei, tuolla saadaan aikaan vain valkoisten niin kutsuttu pako ja suuri määrä kielitaidotonta porukkaa maahamme – entisten lisäksi.

Alkaa paska läjähdellä päättäjien tuulettimeen – kohta alkaa syyllisten etsiminen. Isosta irkkuwiskipullosta vetoa, niin syyllinen löydetään.

Oletko yllättynyt – se on VHM.

Kuva alla taulukosta miten raha jakautuu eri koulujen kesken – oppilasta kohden.

MWSnap412 2009-10-27, 11_58_44

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: