Etusivu > hallitus, hulluus, ihmisyys, illman, korrektius, media, oikeus, sananvapaus, sensuuri > Talousrikoksia uuteen tutkintaan?

Talousrikoksia uuteen tutkintaan?

Verkkouutisten mukaan satakunta talousrikosjuttua joutuu uuteen tarkasteluun ja osasta saatetaan joutua luopumaan kokonaan.

Ottamatta kantaa esimerkiksi Uotin tai kenenkään muun syyttömyyteen/syyllisyyteen voitaneen todeta, että taas heräsivät Suomen oikeusviranomaiset niin sanotusti housut kintuissa.

Jokaisen Taavi Tavallisen oikeuskäsitykseen lieneen kuuluu olettamus, että syytetyn ei tarvitse todistaa itseään syyliseksi – se tehtävä kuuluu sille joka syyttää. Nyt se on selvää myös oikeusihmisille, sillä EIT tuomitsi taas suomen väärästä lain soveltamisesta.

Uutisessa mainitaan valtakunnansyyttäjävirasto, Euroopan ihmistuomioistuin ja ihmisoikeudet – kilkattaako kellään muulla tuo yhteys?

Tuleeko kenellekkään mieleen aivan lähihistoriasta tapauksia (jotka taatusti menevät EIT:n syyniin) joissa valtakunansyyttäjät ovat katsoneet voivansa soveltaa lakeja mielensä mukaan?

Minulle tulee…

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: