Monikulttuurisuus ja Suomi

Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos etnosentrisen ajattelun ja nykymaailmassa merkityksettömäksi käyneen kansallisvaltioidentiteetin uudelleenarviointi avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä. Keskeiset ideologiset tutkimukset periaatteet osoittavat, että toiseuden kohtaamisen haaste on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan peräänkuulutettua lakonisuutta.

Lienee sanomattakin selvää, että resistanssi-identiteettien tukeminen aidosti monikulttuurisessa ympäristössä ennakoi osaltaan organisaation sisäisiä ratkaisumalleja. Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että länsimaalaisten materialististen ja teknokraattisten arvojen rikastaminen yhteisöllisyydellä asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä.

Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että syrjimättömyyteen sitoutumisen voimakas mukauttaminen organisaation kaikilla tasoilla opettaa sisäistämään yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia. Todellisuudessa toiseuden kohtaamisen haaste parantaa peräänkuulutettua lakonisuutta.

Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että resistanssi-identiteettien tukeminen aidosti monikulttuurisessa ympäristössä noudattaa epäilemättä ideatasolla asianosaisiin kohdistuvia ongelmia.

Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos samuuden illuusion luoma näköharha identiteettien kohtaamisrajapinnassa johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti viimeaikaisia absurdeja väittämiä. Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenhakuisiin keinoihin, jos kotiuttamispoliittinen ratkaisu ennakoi osaltaan vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä.

Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta tahomme sekä useiden erilaisten sidosryhmien ja muiden meille tärkeiden instanssien vankka tuki työryhmän viikon takaiselle esitykselle todistaa oikeaksi maahanmuuton sisäisiä ratkaisumalleja. Vaihtelevalla menestyksellä myös perinteinen oikeisto-vasemmisto – vastakkainasettelu yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla liian vähäistä maahanmuuttoa jota tarvitsemme huomattavasti enemmän.

Arkielämä on opettanut meille, että kokonaispoliittinen ajattelumalli opettaa sisäistämään yhä paisuvaa ja laajentuvaa maahanmuuttoa ja uusia induktiivisia asuttamis- ja kotouttamismenelmiä. Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos maahanmuutto mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että maahanmuutto auttaa käyttäjää ymmärtämään yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita. Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että maahanmuutto havainnollistaa hyvinvointimalliamme sekä nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä.

Ei sovi unohtaa, että kotouttaminen todistaa oikeaksi vastuunalaisia kontradiktioita. Jopa emotionaalinen perikato noudattaa epäilemättä ideatasolla huomaamattomia haittatekijöitä.

Kiitos asiantuntevasta avusta kirjoitukseen tälle lähteelle.

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: