Anna Rastas ja rasismin opetus

Lukiessani tämän Yrjön hienon kirjoituksen olin ymmällä. Tai en siis Yrjön kirjoituksen vuoksi, vaan tutkija Anna Rastaan tekemän, laadukkaan työnäytteen puppugeneraattorin oivallisesta tuotoksesta.

Mutta tehtyäni noin kolmoisväyryset, eli nukuttua jokusen yön ylitse, ymmärsin mistä tuossa tuotoksessa on kyse. Uskomatonta kyllä, kyse on rasismista ja ohjeista siihen.

Jotta ei olisi rasisti tai muuten syrjivä, olisi ihmiseen suhtauduttava tasapuolisesti ja kohdeltava vertaisenaan. Hallitseva eliitti on niin vieraantunut asiasta, että on päättänyt esimerkiksi maahanmuuttajien (ja naisten) olevan kyvyttömämpiä kuin kantaväestön ja valkoisen heteromiehen pärjäämään maassamme. Heikompaa ja kyvyttömämpäähän aina suositaan sekä tuetaan enempi – ja niin kuuluukin olla.

Tarvitsemme Anna Rastaita ja kumppaneita kertomaan hallitukselle ja virkamieskoneistolle millä tavoin he voivat toimillaan edistää rasismia ja toimia sen jälkeen tiennäyttäjinä alamaisille, kuinka meidän – minun, sinun ja hänen, tulee pitää erilaisia ihmisiä (ja naisia) huonompina ja osaamattomimpina kuin itse olemme.

Kun tavallinen kansalainen ei kohtele ketään rasistisesti, vaan pääsääntöisesti suhtautuu kaikkiin tasapuolisesti – hyvään ihmiseen hyvällä, kusipäähän huonosti, jopa torjuvasti – rotuun, uskontoon, sukupuoleen tai seksuaalisuuteen katsomatta, on se väärin hallitsevan eliitin mielestä.

Tämä sama opetus on nähtävissä varsin selkeästi myös niin kutsutussa munattomuuslaissa, tasa-arvolaissa ja sen noudattamisessa tässä maassa. Asiasta kirjoittaa hienosti Zacke, hänen teksteihinsä kannattaa muutenkin tutustua.

Tähän kun vielä lisätään  Octaviuksen terävä huomio aikamme Suurmiehestä ja Ajattelijasta, tästä tuppeen tumputetusta nöyristelijästä, alkaa maassamme olemaan kaikki hyvin.

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: