Etusivu > ihmisyys, tissit > Rinnat, tissit, daisarit…

Rinnat, tissit, daisarit…

Mainiota turistin blogia lukiessani törmäsin mieliaiheeseeni, tissit. 😛

Mutta asiaa, tuskin mikän saa kuohuntaa aikaiseksi niin paljon kuin tissit ja niiden tehtävä vauvan ravinnonlähteenä – lähinnä se missä imettää pikkuistaan. Itse en moisesta häiriinny, sillä olenhan luolamies asteella oleva pappa joka vain huomaa alkavansa tutkia ympäristö onko siellä uhkaavia vaaroja – olkoon kyseessä vaikka tuikituntematon äiti ja vauva. Saman asian olen havainnut tekeväni jos näen yksinäisen pikkulapsen jonka välittömässä läheisyydessä ei näytä olevan ketän aikuista – hassua, mutta niin vain on.
Jokusen oman lapsen ja vieraankin imetystä seuranneena, en vielläkän – keski-ikäisenä ukkona – voi lakata ihmettelemästä tuon toimituksen mystiikkaa. Se keskenäinen maailma joka valitsee vauvan ja äidin välillä on jotain kaunista, sinne ei ole muilla asiaa. Heidän siteensä, vauvan luottamus ja rauhallisuus rinnalla hänen täyttäessään mahaansa – no se vaan on – upeeta.
En myöskän ymmärrä niitä miehiä, isiä, jotka ovat tuosta asiasta mustasukkasia. Asiasta joka on niin tärkeä, ei vain lapselle vaan koko yhteisölle. Äidin ja lapsen välinen rakkaus on se joka muokkaa meistä ihmisistä yhteiskuntakelpoisia yksilöitä, kenestä enempi, kenestä vehämpi. Toki isätkin ovat tärkeessä roolissa, mutta sanokoon tasapäistämisvaltuutetut ja muut femakot mitä vain, äiti on aina lapselle tärkeempi kuin isä. Eli siis tissit ja imetys kunniaan – julkisilla paikoillakin, muut huomioon ottaen.
Hieman outoa asiassa on mielestäni, sanoisin jopa että tekopyhää on se, että usein samat ihmiset jokka tuomitsee sen, että imetyksessä hiukan näkyy tissiä, ovat itse pukeutuneena avonaiseen toppiin tms jossa rintavarustuksensa näkyy. Mikä tekee imettävän äidin rintakaaresta pahemman näyn? Outoa kaksinaispaskaa minusta. Enkä nyt tarkoita sitten näitä imettäjiä jotka oikeesti paukautaa koko ruokinta-auttomaattinsa esiin (molemmat kerralla) kuin esitelläkseen avujaan.
Sama koskee miehiä, ei heitä häiritse moinen näky yhtään. Liekö kyseessä se, että kun vauva tissillä, niin kokevat jäävänsä ulkopuolikseksi tjtn. Eivät itse pääse tissien kimppuun silloin – edes haaveissaan?
Mainokset
Kategoriat:ihmisyys, tissit
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: