Etusivu > huuhaata > Kun musta tuntuu

Kun musta tuntuu

Tuli sitten mohellettua taas oikeen kunnolla – eli tehtyä ratkaisuja emoniotaalisesti.

”Fiksuna” mieselävänä päätin vaihdella hieman blogin asioita – yhtään sen enempiä miettimättä, että voisi olla helpompikin tapa tehdä kokeiluja – esim. tehdä joku kokeilublogi täsmätesteilleen.

Mutta ei, tämän piti lähteä heti toteuttamaan hieno ideansa ja tehdä sen vuoksi ylimäärästä jobia runsain määrin. Nooh, tyhmyydestä sakoitetaan, ja toki nykypäivinä mikään mikä työllistää, tavalla tai toisella, ei ole väärin – eihän…

Tarkoitus ei suinkaan ollut sanoa, että emotionaalisuus olisi tyhmää, ei se ole. Emoniotaalisuus on vallan viisasta ja kiiteltävää esim makuuhuoneessa jne – mutta ei silloin kun tehdään päätöksiä.

Hiukan asioita tuossa samalla muistellessani jäi mielikuva, että kaikki nykyiset typerät lait on tehty juuri noin – emoniotaalisesti – kun musta tuntuu. Ja niiden kärkkäimpinä esittelijöinnä lienee olleet naiset, perusteluinaan juuri ”musta tuntuu” että tämä on iha hyvä juttu. Raaka totuus on, että poliittisiinkaan päätöksiin ei kuulu ajatella tisseillään, vaan rationaalisella yläpäällään.

Sen verta viellä, että ”musta tuntuu” ei suinkaan tarkoita sitä, että naispäättäjät olisivat mielestäni kokeneet värisuojattuja rikastuttajia lausuessaan moista – epäilen kommenttinsa oleen perusteluja jollekin muulle. Esim ”…minusta tuntuu että tämä homma ei toimi ellei tänne tähdä uutta maahanmuuttolakia joka sallii kaikkien värisuojattujen muuttaa maahamme.”

Mainokset
Kategoriat:huuhaata
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: