Etusivu > gallup, ihmisyys, sananvapaus, sensuuri > Sensuuria, työllisyyttä ja ihmisoikeutta

Sensuuria, työllisyyttä ja ihmisoikeutta

Tässä pari päivää sängyssä tuskissa maatessani oli taas aikaa tuumailla jonnin joutavia, joten palataan asiaan. Ensin tämän jutun mukanaan poikiman kyselyn tulos.

Kysymyshän kuului: Onko hallitusken ja virkamiesten opeteltava maahanmuuttajien kielet? Vastausvaihtoehdot ja tulokset oliva seuraavat:

  • Kyllä 0%
  • Ehdottomasti 42%
  • Totta vi…… 28%
  • Kuuluu hyysäämiseen 0%
  • Hyvä hyysäri opettelee 28%

Kiitos vastanneille. Ugh! Kansa on puhunut, on tutkimuksia ja tutkimuksia. 🙂

Sitten muuta asiaa. Jos viellä joku on niin sinisilmäinen, että uskoo Halla-ahon selviävän raastuvassa oikeudenmukaisesti, niin kehoitan perehtymää tähän uutiseen ja avaamaan silmät.

Suomessa ei viellä ole lainsääntöä moiseen, mutta ei ole ollut moneen muuhunkan ja silti ihmisiä tuomittu jopa yli 2 vuoden vankeusrangaistukseen – mielipiteestään. Voitte vain kuvitella (itse ainakin voin hyvällä mielikuvituksellani) kuinka tämä Roskajoukko tuon uutisen lukiessaan on saannut miljoonia orgasmeja. Ei, emme suihkaan voi aliarvioida heidän nautintoaan, kyllä se on varmasti The Millions Orgasm. No, nautinto välineensä kullakin, suotakoon se heille.

Ainin, ihan varuuksi pieni rautalanka – Roskajoukolla ainakin tässä tapauksessa tarkoitetaan Halosta, koko hallitusta, Illmania, Suurpäätä, Kalsketta jne.

Tämä suomessakin kohta näkyvä ilmiö saa allekirjoittaneelle kauhukuvia. Emme ole enään kaukana Gestapon, Stasin ja KGP:n ajoista. Toisaalta, niinhän sitä sanotaan että historia toistaa itseään. Heikota hallitukset ja virkamiehet eivät ole koskaan kestäneet kritiikkiä, eivätkä tule sitä koskaan kestämään. Tämä johtuu lähinnä siitä, että päättäviin asemiin hakeutuu lähes järestäin itsetunnotonta, heikkolahjaista porukkaa – muutamaa poikkeuksta lukuunottamatta.

Olen itsekin tutkinut poliisin sensuurilistan joka täällä suomessa on. Outoa sinänsä, että satunnaisesti noin 20 osoitetta käytyäni yhdessäkään ei ollut lapsipornoa, ei edes niin sanottuja teinejä. Noh, kommunistien osaaminen on ainoostaan kielto ja pelotus.

Sitten hieman Timo Soinia ja Persuja. Hieman ihmettelen heidän, lähinnä Soinin, toimia Halla-ahon tapauksessa. Muistuu mieleen tapaus Halme, missä Soini kunniakkaasti seisoi alaisensa takana ja ansaitsi ainakin allekirjoittaneen kunnioituksen toimillaan.

Se mikä tuossa yhtälössä ihmetyttää on, että nyt Soini oli kuin Arka Pupu – Pupu vaikka toisena puolena ei suinkaan ollut Halmeen kaltainen öykkäri, vaan koulutettu, älykäs tohtorismies. Ottamatta sen isommin kantaa Halmeen toimiin eduskunnassa ja sen ulkopuolella, niin on ihmeellistä kuinka voi asiat muuttua muutamassa vuodessa. Toki Soini on kokemut poliitikko ja peluri, hän valitsi kahdesta riskistä toisen. Se valinta tulee vain maksamaan hänelle ja puolueelleen kovin paljon. Harmi. Tässä maassa olisi tarvittu jämäkkää puoluetta joka johtajansa esimerkein seisoo sanojensa takana – nyt Persut lähinnä tuo mieleen Kepun.

Eikä sinne voi ääntään antaa…

  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: