Etusivu > mokutus > Oikeus…

Oikeus…

Olemme viimeviikkoina saannet lukea lehdistä kansalaisten kiristynyttä suhtautumista maahanmuuttajiin. Asiaa on ollut kommentoimassa milloin mikäkin ammattivalittaja (poliitikko) tai niin sanottu ymmärtäjä (hyysäri).

Yhteistä näille kaikille on se, että kaikki kommentoijat löytävät syyn sieltä missä sitä ei ole, milloin lamasta, milloin mistäkin. Totuutta kun ei kukaan uskalla sanoa suoraam, sitä että syy on itseasiassa juuri heidän omassa politiikassaan. Niin, myös poliitikko saattaa joutua Herra Illmanin hampaisiin, vaikka tämänpäiväisen päätöksen nimellisesti onkin tehnyt Herra Kalske.

Tämä odotettu päätös asiasta, jossa ei itseasiassa mölytä kuin Herra Illmanille, takaa sen, että todellinen rasismi ja maahanmuutajien vihaaminen saa tuulta siipiensä alle. Aivan mokuttajat, kusitte tyylikkäästi omaan sukkaanne, mutta ainoa jotka siitä tulevat kärsimään ovat maahanmuutajat. Ihmiset jotka ovat täysin syyttömiä teidän hölmöläisten touhuihinne.

Tämä loppu on sitten törkyä, että jos olet herkkä ihminen lopeta lukeminen. 🙂

En ole koskaan ollut uskonnollinen ihminen enkä toivonut kenellekkään pahaa missään muodossa, mutta nyt lupaan rukoilla budhaa, allahia, jeesusta ja vaikka ateistien jumalaa (mikä se sitten lieneen onkaan), että joku jossain joskus saa Idean ja tunkee vuorotellen aidsilla voidellun rautakangen näiden ihmisten rectumiin. Aloittaen Mika Illmanista, Johanna Suuripäästä, jatkaen Jorma Kalskeen kautta Tarja Halosesta vauhtia ottaen loputkin mokuttajat.

Mainokset
Kategoriat:mokutus
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: